ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Banner Top

logo-transparent

Ανάλυση Λειτουργίας

Η έκφραση, ''Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός'', αληθεύει και στις ξένες γλώσσες ακόμη περισσότερο. Αν το παιδί στα πρώτα του βήματα ξεκινήσει σωστά την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, αυτό θα είναι η εγγύηση για την εξέλιξη του και την πρόοδο του. Είναι πολύ σημαντικό να μην αποθαρρυνθεί στα πρώτα του βήματα και να μην περιπλανιέται απο φροντιστήριο σε φροντιστήριο, κατηγορώντας τον εαυτόν του οτι δεν είναι ικανό να μάθει. Αυτό ακριβώς το πρόβλημα ερχόμαστε να λύσουμε εμείς!!!

Η πανεπιστημιακή πείρα της Διευθύντριας του Σχολείου μας, με εξ ολοκλήρου σπουδές στο εξωτερικό και μετ' εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Michigan Ann Arbor U.S.A, μας κάνουν να γνωρίζουμε πολλά για την δουλεία μας. Το παιδί, ξεκινώντας απο την Πρώτη Τάξη, για την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας, πρέπει να βρεθεί σε κατάλληλο περιβάλλον, με ολιγομελή τμήματα, κίνητρα για μάθηση και προ παντός με κατάλληλο επιστήμονα καθηγητή που να έχει σουδάσει Αγγλική Λογοτεχνία, Γλωσσολογία και Παιδαγωγική

Πρέπει να ξέρουμε το εξής: Το κάθε παιδί έχει διαφορετική προσωπικότητα και διαφορετικό τρόπο μαθήσεως! Γι' αυτό δεν πρέπει να πειραματιζόμαστε εις βάρος των παιδιών μας ἠ απλώς να βολευόμαστε. Πιθανόν ν' απαιτηθούν θυσίες εκ μέρους σας ως πρός την μεταφορά των παιδιών σας, αλλά να είστε βέβαιοι πως θα αποδώσουν μακροπρόθεσμα.

Ενα εκλεκτό επιτελείο απο εξειδικευμένους επιστήμονες καθηγητές ξένων πανεπιστημίων φροντίζουν από τα πρώτα κίολας βήματα του παιδιού στα εξής σημεία: Κάθε τάξη δεν υπερβαίνει τον αριθμό (8). Ζούμε την προσωπικότητα του παιδιού και το καταρτίζουμε κατάλληλα, χωρίς να το επιφορτίζουμε με πολύπλοκα σχήματα που δεν αποδίδουν. Αυτό έχει ώς αποτέλεσμα, το μάθημα να γίνεται παιχνίδι!!!

Φροντίζουμε να δημιουργούμε κίνητρα, όπως επαίνους και βραβεία, αρκετής σημαντικής αξίας, ούτως ώστε να αναπτύσσεται άμιλλα. Ποτέ δεν συνιστούμε ιδιαίτερο μάθημα: διότι ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ - είναι αντιπαιδαγωγικό και αντικοινωνικό! Επι πλέον, προσφέρουμε στους μαθητές διπλή φωνολογική κατάρτιση (Αγγλίας - Αμερικής) και μαζί με καλλιγραφία και συνομιλία στα Αγγλικά, το παιδί ενθαρρύνεται καθώς προχωρεί και με το οικογενειακό περιβάλλον μας, φτάνει ακούραστα στο σκοπό του. Κατά τις αρχές Σεπτεμβρίου δημιουργούνται τμήματα για όλες τις βαθμίδες που έχουν σκοπό: την συνομιλία και εμπέδωση του γραπτού λόγου και παράλληλα, εμπέδωση της χειμερινής ύλης. Πρός τούτο, χρησιμοποιούμαι εκλεκτά βιβλία απο την Αγγλική Λογοτεχνία και μαζί με διάφορα θεατρικά έργα, που παίζονται απο τους μαθητές, επτυγχάνουμε το μάξιμουμ της απὀδοσης τους.

Επίσης, θα θέλαμε να τονίσουμε πως ο σπουδαστής δεν θα ήταν αναγκασμένος να περιπλανηθεί, αλλάζοντας σχολεία προκειμένου να φτάσει στην ολοκλήρωση της γλώσσας. Σε μας θα βρεί ένα τέλειο επιστημονικό ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ. Υπάρχουν όλα τα οπτικοακουστικά συστήματα: βίντεο, υπολογιστές, ακουστικά, διαδραστικοί πίνακες, γλωσσικό εργαστήριο και βιβλιοθήκη με σπάνια βιβλία πλαισιωμένη με αναγνωστήριο σε ενα μοντέρνο κτίριο.

Οι τάξεις αρχίζουν απο την προκαταρκτική - παιδιά του Δημοτικού - και φθάνουν στο LOWER και το PROFICIENCY, με αποδεδειγμένα άριστα αποτελέσματα και την μοναδικότητα στην Πάτρα: DIPLOMA, δυο χρόνων Αγγλικής Φιλολογίας. Καθώς επἰσης και τμήματα IELTS και TOEFL, για σπουδές στο εξωτερικό.

Το ΚΕΝΤΡΟ μας, με την 35χρονη πείρα της Διευθύντριας του στο εξωτερικό, Εκπαιδεύει, Συμβουλεύει και Κατευθύνει τον υποψήφιο σπουδαστή του εξωτερικού στο σωστό πανεπιστήμιο, αναλόγου επιστήμης και προειδοποιεί αν το πανεπιστήμιο τυγχάνει αναγνωρίσεως απο το Ελληνικό Κράτος.

Επι πλέον, δεν περιοριζόμαστε απλώς στην προσέλκυση μαθητών, αλλά θέτουμε ορισμένους όρους στην αποδοχή τους. Οι όροι μας είναι οι εξής: Ο σπουδαστής πρέπει να είναι επιμελής, διότι τηρούμε απουσιολόγιο και τέσσερις εξετάσεις το χρόνο. Στο τετράμηνο, στέλνουμε ελέγχους και παρατηρήσεις για την όλη εξέλιξη του σπουδαστή. Επομένως, διατηρούμε το δικαίωμα της ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ τυχόν μη επιθυμούντων μαθήσεως. Στο σημείο αυτό τηρούμε με απόλυτη σχολαστικότητα τους κανονισμούς μας. Δεν μπορεί ο σπουδαστής να μη διαβάζει ή να δείχνει ανάρμοστη διαγωγή, διότι εξετάζουμε και παρακολουθούμε ανελλιπώς την όλη του πρόοδο και διαγωγή.

Προσπαθήσαμε, όσο γινότανε πιο σύντομα, να σκιαγραφήσουμε την όλη δραστηριότητα του Σχολείου μας. Νομίζουμε, πως μια επίσκεψη σας, θα σας έπειθε απόλυτα για όσα σας αναφέραμε παραπάνω.

 

Διδάσκουμε Σημαίες Χωρών

Ξένες Γλώσσες Σπυριδάκου - Αγγλικά Αγγλικά

Ξένες Γλώσσες Σπυριδάκου - Γαλλικά Γαλλικά

Ξένες Γλώσσες Σπυριδάκου - Ιταλικά Ιταλικά

Ξένες Γλώσσες Σπυριδάκου - Ισπανικά Ισπανικά

Ξένες Γλώσσες Σπυριδάκου - Γερμανικά Γερμανικά

Συνδεόμαστε με:

Νέα Τμήματα

Κάθε Ιανουάριο Νέα Τμήματα για μαθητές 'Β Δημοτικού

Τον Φεβρουάριο Νέα Τμήματα Φοιτητών όλων των επιπέδων

Ειδικά Εντατικά Τμήματα κατ' απαίτηση

Ταχύρυθμα όλων των επιπέδων

Καλοκαιρινά Μαθήματα

Συνηστόνται ειδικά για τους νέους μαθητές μας

για να προσαρμόζονται στο επίπεδο της

αντίστοιχης τάξης μας χωρίς να χάνουν χρόνο.

Δίδακτρα Φιλικά

Γενικές Εγγραφές: Κάθε Μήνα

 

Έναρξη Μαθημάτων: 15 Σεπτεμβίου
                                   1 Οκτωβρίου